Etika 168 Mars 2022

Fundi i rrugës

“O Muadh! Betohem në Allahun se me të vërtetë të dua. O Muadh! Të këshilloj që në fund të çdo namazi të mos e lësh asnjëherë lutjen:…
Tevekkul / mbështetje, do të thotë t’i besosh asaj që është te Allahu i Lartësuar dhe të mos ua hedhësh sytë asaj që kanë njerëzit.

Numra të tjerë

Revista Vesë