Dr. Adem Ergyl

Fjalën takva / devotshmëri, e cila është një koncept i Kuranit Fisnik, disa komentues të Kuranit e shpjegojnë si “vetëdije e përgjegjësisë kundrejt…
Sa’di Shirazi, një nga burimet ushqyese të traditës sonë të urtësisë dhe mençurisë, ka një thënie të bukur në lidhje me njeriun: “Njeriu është…

Autorë të tjerë